Ismerd meg a szcientológusok nézőpontját is!

Tévhitek a Szcientológiáról - Válaszok

Tévhitek a Szcientológiáról - Válaszok

Nemzetbiztonsági kockázat vagy nemzetünk segítése?

2019. május 07. - langelaszlo

TÉVHIT: "A Szcientológia egyház nemzetbiztonsági kockázat."

Az utóbbi években két fontos adat merült fel a magyar sajtóban a "nemzetbiztonsági kockázat" kifejezéssel kapcsolatban:

1. Bizonyos politikusok boldog-boldogtalanra ráaggasztják ezt a kifejezést, mindenféle alapos indok nélkül. Csak rá kell keresni a Google-ban, nem ritka dolog ez.

2. Nincs világosan definiálva, hogy ez mit is jelent pontosan. Ha ez nincs definiálva, akkor onnantól bárkire rá lehet aggatni, mert nem tetszik az ábrázata, csak hogy lejárassuk őt.

Ezt a kérdést a Nemzetbiztonsági Hivatallal is letisztáztuk, akik megerősítették, hogy csakugyan nincs szó ilyesmiről, hogy a Szcientológia ilyen címke alá esne. Kaptunk egy válaszlevelet is, ami itt olvasható el.

Nem tudjuk, miért lennénk mi kockázat, hiszen éppen a nemzet felemelkedésén dolgozunk, lásd a legnépszerűbb weboldalainkat az oldalsávban.

images.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szcientologia-tevhitek.blog.hu/api/trackback/id/tr6914811816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

büdös zokni 2019.05.15. 11:08:19

Ha a szciben mindenre megvan a megoldás és ők mindenhez értenek és mindenkit szeretnek, akkor miért volt szükség a hófehérke hadműveletre (operation snowwhite) és hogyan lehetett annyira sikertelen, hogy még Hubbard 3. feleségét is börtönbe csukták miatta?

langelaszlo 2019.05.15. 11:11:11

Köszönöm a kérdésedet. Nem tudom a választ, és azt se, hogy igaz, valós helyzetről írsz-e. Nyilván te is olvastad ezt a sztorit valahol. Biztos vagy abban, hogy autentikus forrásból pontos infokat kaptál? Ugye hogy ugye. Kérdezz légy szíves jelenbeli, lehetőleg földrajzilag közeli dolgokról, mert évtizedekkel ezelőtti távoli ügyekről nincs egyikünknek sem pontos fogalma. Ugye?
süti beállítások módosítása